Helg!

Fredag.. skapligt skönt med helg! Sitter hemma hos mor och far å har käkat lite, Tack för maten! ska snart ner i vardagsrummet å göra morsan sällskap, kanske blir nån film eller nåt?

Imorrn blir det att knata bort till Charlies i vanlig ordning på lördagsförmíddagarna och snacka lite skit å klura ihop nå bra system på v75 med grabbarna, kanske det blir lite utdelning imorrn ? Hoppas på det har några hästar som är klara på systemet redan nu men vilka tänker jag inte avslöja riktigt ännu hehe. Nä dom sagt ner till morsan å göra henne sällskap nu!

Hörs!

Slappar på soffan

Nyss hemkommen efter dryga 2 timmars barnvakt åt mina kusiner, och även gudsöner Hugo och Elliot. Riktigt trevliga killar de där :) Vi kollade lite på tv och myste i soffan och de fick även somna på soffan. Annars har dagen bestått av praktiken som funkar bättre och bättre trots mycket upp och ner så känner jag mig varm i kläderna nu så detta blir nog bra tillslut :) Nää nu blir det å lägga sig på soffan å kika lite på tv.

Hörs!

Dags för en uppryckning

Nä nu va de längesen igen ! dags för en uppryckning här och lite mer kontinuerligt skrivande om vad som händer istället för å skriva ett inlägg här å där.

För att återgå till vad som hänt sen senast så har jag sen 2 veckor tillbaka praktik i en tredjeklass på en skola som assistent till en kille, trivs kaonbra med både han, läraren och övriga klassen! Hoppas att denna praktik kommer att bli en anställning tillslut. 
Sitter nu å kikar på lite tv, blir nog å slå en pling till Berra sen när han slutar. Så får vi se om de blir å hitta på nå, annars blir det väl å kika på tv hela kvällen. Nä åter till tvn!

Hörs!

RSS 2.0